Alle ramen en deuren voor nieuwbouw of renovatieprojecten zijn in goede handen bij Glaswerken Bajart

Beglazing op maat van uw plannen en portemonnee

Met onze ervaring van drie generaties weten we alles over oude kozijnen en beglazing. Glaswerken Bajart (Schepdaal, Dilbeek) heeft er sinds 1955 al heel wat zien komen en gaan. Oude kozijnen beantwoorden niet meer aan de hedendaagse thermische en akoestische isolatie-eisen. Tot wel 40% van de warmte binnen kan daardoor via de ramen ontsnappen. Vervanging van glas of profielen is dus altijd een slimme investering.

Wij plaatsen al vele jaren nieuwe ramen en deuren in nieuwbouw- en renovatieprojecten. We bieden u een aanpak die zo transparant is als het glas dat we gebruiken. We bespreken uw project uitgebreid met u, vertellen u alles over de eventuele premies, komen daarna alles bij u opmeten en verzorgen dan de productie en plaatsing zoals met u afgesproken. En u kunt meteen gaan genieten van de lagere energiefactuur.

We installeren ramen en deuren in aluminium, PVC en hout, plus veranda’s uit aluminium. We raden altijd dubbel hoogrendementsglas aan van AGC Glaverbel of Saint-Gobain. Dat isoleert namelijk drie tot vijf keer zo goed als de oudere types beglazing.

Glaswerken Bajart

 Overveldstraat 1

   1703 Schepdaal (Dilbeek)

 02 567 91 62

Bereken route

Contacteer ons

We bieden u graag een oplossing op maat, 

dus vraag vrijblijvend een offerte aan!